LÄCKLIG FÖR KVINNA

SIDAN 1946

Stampe sedan 1946

Sedan vår farfar Karl Viggo Stampe 1946 grundade familjeföretaget STAMPE har vi designat, producerat och handlat kläder för kvinnor i hela Danmark genom våra egna butiker och återförsäljare.

Idag har vi ett stort urval av jackor och kappor för kvinnor i pälstyperna , mink, räv, rex kanin, lamm och säl. Genom åren har vi även utökat vår verksamhet så idag säljer vi även produktgrupperna dunjackor, parkajackor, skinnjackor, kashmirtröjor och ett brett utbud av tillbehör nedan Bl.a. sälskinnsvantar, läderhandskar, pälsmössor med mera. Vi hoppas kunna hjälpa dig att klä dig rätt med kvalitetsprodukter till överkomliga priser.

Vi vill inte massproducera våra plagg, utan skapa en unik produkt som du knappast kommer att se andra bära. Tveka inte att kontakta oss . Vi har 4 generationers erfarenhet i branschen.

VINTERNÖJLIGHETER

Ytterkläder för kvinnor

Stampe är ett danskt designföretag som specialiserat sig på tillverkning av päls- och läderplagg.
Företaget är ett av de största och sista pälsföretagen i Danmark, som fortfarande utför all design, tillverkning och försäljning i egen regi. Idag har vi ett stort utbud av pälsrockar i olika pälstyper. Vi har Mink, Rex Kanin, Räv, Lamm, Säl och Tvättbjörn päls.

Utforska elegans med Stampes exklusiva danska damkollektion

Upptäck en värld av sofistikering hos Stampe, ett ledande danskt designföretag som specialiserat sig på utsökta päls- och läderplagg. Som ett av Danmarks största och sista pälsföretag är vi stolta över vår interna design, tillverkning och försäljning, vilket säkerställer högsta kvalitet och autenticitet.

PÄLS

Alla förtjänar att ha sin päls. På Stampe Denmark har vi ett helt fantastiskt urval av olika pälstyper till bra priser och med fri frakt. Ta bara en titt på vårt urval där vi garanterar att det förmodligen kommer att finnas en pälsjacka som du kommer att bli kär i.

Dunjacka och parka

Med dunjacka eller parkajacka med äkta päls från Stampe är du välklädd för alla slags vind och väder. Det finns många olika modeller och färger, du kan hitta den perfekta dunjackan för din stil och dina behov. Möt vintern med dun- eller parkajackor med äkta päls från Stampe.

tillbehör

Om du letar efter tillbehör som hattar, sjalar, cape, scrunchies, vantar och handskar i päls eller läder, är du på rätt ställe. Låga priser och handgjorda från våra egna verkstäder! Vi har sälvantar av hög kvalitet, pälsmössor, räfflor och så vidare.

Cashmere Comfort

Utöver vår omfattande ytterklädeskollektion erbjuder Stampe Denmark ett lyxigt urval av kashmirtröjor. Fördjupa dig i komforten och sofistikeringen hos vår premiumkashmir, perfekt för att omfamna de kallare årstiderna med stil.

Komplettera din look

Stampes engagemang för excellens sträcker sig bortom kläder, och erbjuder ett urval av läderväskor, plånböcker, halsdukar, hattar och andra tillbehör för att sätta pricken över i:et till din ensemble. Varje del är noggrant utformad för att förkroppsliga essensen av exklusiv dansk kvalitet.

På Stampe inbjuder vi dig att utforska vår värld av exklusivt danskt mode, där varje plagg och accessoar är ett bevis på tidlös elegans och kompromisslös kvalitet. Lyft din stil med Stampes utsökta kollektion för kvinnor.