Skräddare

På Stampe Danmark har vi de mest begåvade furirerna förknippade med vårt företag. Därför har vi möjlighet att erbjuda dig ett icke bindande erbjudande på att sy nya pälsar , samt byta gamla pälsjackor & rockar. Fördelen med att få en ny kappa fastsydd är att du kan få precis den stil, färg, storlek och typ av kappa du alltid velat ha. Det är just nu självklart att skräddarsy minkjackor/kappor då priserna på minkskinn har sjunkit rejält de senaste åren. Du kan därför få en jacka med bra slitstyrka & till ett bra pris.

Päls är en anmärkningsvärt långvarig produkt. Våra minkrockar kan bäras i trettio år eller mer. Många av våra kunder ger ofta sina pälsrockar till döttrar eller barnbarn.
Vi tar till och med isär skinnen och stylar om våra kunders päls helt. Ibland återvinner vi skinnen för att göra till exempel kuddar, filtar eller accessoarer.

Alla förfrågningar är 100% icke bindande , och sker med trevlig och kompetent personal som har mångårig erfarenhet och kunskap om sömnad & förändringar i päls.

Fyll i formuläret nedan så kan vi avtala tid och plats för ett framtida möte .

Ange var du vill att mötet ska hållas:
-Stampe Pels, Frederiksberggade 28, 1459 København K.
-Kirsten Stampe, Søndergade 51, 8000 Aarhus C.
-Stampe, Kongensgade 5, 5000 Odense C.
-KV Stampe & Sønner, Ringvejen 60, 7900 Nykøbing M.

Kontakta oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.